emmm...

sebenarnya best la jugak skolah pagi ni, kena udara segar nyaman ja! tpi, yg xbestnya asal pulak cegu x ubah kelas. aq xmau dok kat klass tu..emm... nasib!!

ok2 xpa lah soal 2, yg pasti plajar klass aq ni GILER cikit. sakit aty p0n ada. bleh gila la dok dlm kelas 2, tpi xpa nasib baik aq ada kwn yg baik mcm IZZATI,HAIZA,ADLINA.

yg lain sume cam pa lagi...adoii!!! tpi aq suka sume cikgu yg mengjar...terutama..cikgu sejarah ngan mathe. w0w! dyeorg ajar best! fhm pon fhm.

ok tu sja lah nanti maybe jrg post kat dlm blog ni... ok. bye..
>_<

No comments: