post org yg sgt bosan

erk , eceli aq gila bosan skrang xtahu nak buat pa . on9 fb pon bosan sbb kwn2 aq sumanya off9 . so , nak baca buku pon really malas . ok mmg aq ada homework , tpi xmau buat gi .

sedar x sedar , dunia skrang dah masuk bulan April dah an ? sat jew aq rasa . tahun depan dah pmr , waaa TIDAK x sggup ngat aih nak pmr ni . apa la result yg aq dpt . hope aq dpt 8A la an , mana leh target rendah2 x best lo .

eceli , aq sgt suka tengok org yg berjaya dpt apa yg nak . tpi aq benci kat org yg sembang kemas ckp nak target dye punya result baguss suma , tpi x usaha . aiyakk . geng aq mmg nak buat study group tpi xsempat lo , ada yg kena blik awal la .. mcm2 la . tu yg x leh 2 .

kalau boleh an aq nak jerit kuat2 sampai suma org dengar / dunia pon dengar . yg

  • AQ NAK BERJAYA DLM HIDUP . 
  • NAK DPT 8A DLM PMR 
  • NAK MASUK MRSM TAIPING 
  • NAK DPT SPM STRAIGHT A+ 
  • NAK BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT 
  • NAK GEMBIRAKAN HATI IBU BAPA . 

No comments: