Camni ka kawan ?

hye all . how are you ? haha gegeh XD

eceli , aq nak cita cikit pasal kat skolah masa hari khamis yg lepas , aq mai skolah dngan penuh gembiranya nak kasi tau kat kwn aq yg sorang ni , yg digelarkan BABY huh ? gegeh :) ok !  aq pon gila semangat nak cita la kat dye , masa aq smpai dah nak letak beg la kan , aq serius x prasan dye la so aq ajak la kwn aq aina tlong teman pi ambik diary kelas kat pejabat .

then baru aq sedar yg dye sebenarnya dah la mai tpi pi dok kat geng lain , sedangkan masa tu izzati , haiza , aq ngan aina ada kat situ , gila dye x tegur langsung bukan kata tegur senyum pon dak . so kami pon mls la nak pggil dye an , kot sat gi ganggu pulak .

bila smpai kelas , dye nmpak hanis ngan amal , ade ke patut dye gi tarik hanis dripada amal ? then amal mai cari aq ngan ain . tiba2 je aq tengok amal cry . :'( what happen dear ? then dye ckp yg dye xmau kwn ngan dyeorg lagi , so aq pon just kata terpulang lah kan . so masa rehat kami pon rehat skali la , aina punya penat gila tunggu hanis , senang2 je dye ckp (xpe lah ang pi dulu) penat kwn tggu dye .

so , pada masa BI , cikgu suruh buat karangan tentang air pollution . adlina mmg nak geng ngan aq , tpi aq wat dunno ja . haha biar la sat dye rasa di sisihkan . then dye mrajuk , mmg tadak pasal la aq nak pi pujuk dye balik lantak kat dye la nak mrajuk ka ? xmau kawan terus ka ? suka hati la ....

ok-ok cukup ! penat tulis .....

bai2 ... XD

No comments: