Oh Shutt !!

remember me ? i think NOT rigth . actually dah lama x post kat blog . maklum la tenet gila lembab . kdg2 xleh buka abah xkasi , because tahun depankan dah nak PMR . ok hari khamis ni ada program jaya waris . Oh NOo gila ketaq kot mak or abah yg nak mai skolah . awat skolah buat awai sgt . takut gila baba... bla bla bla ... hari ni our classmate zamara x mai so kelas mmg agak sunyi sbb dye yg selalu buat kecoh kat dlm kelas selain rahmat . tadi masa math , aq gila focus la kan sbb abah aku mmg nak aq dpt mathematic A . mmg mata x pejam2 sampai cikgu kata "ok please copy this note " . i love you Mathematic . muahhh... bla bla bla shut!

ok la bye readers ... cekk dah penat nak tulis ..

No comments: