bla bla bla saja

hai all , today iefa nak cita masa di skolah tadi . mula mula masa smpai skolah tadi mati mati ingat x bwak duit . then mintak la kat abah seringgit , then masa check pocket tiba tiba muncul duit ketas sebanyak tiga inggit . wahh seronok gila la masa time tuu tpi sgt sedih jugak sbb mintak kat abah duit . then bila masuk dalam kawasan skolah ja nmpak la kawan kawan iefa , so i pon pegi la kat dyeorg masa tuu dyeorg sgt sgt lah sibuk dengan keje kayu kh sbb cikgu nak hari ni an . masa prhimpunan tadi sume plajar muslim baca Yassin .

bila suma dah selesai , balik la kelas . blajar seperti biasa lah kan ?? tpi yg pling best masa kat dlm kelas , i n aina dok nyanyi lagu aishiteru . wahhh best giler vavii kot lagu tuu . hahaha . after that , masa balik kami satu kelas susun meja because mau examm suda ! then then part ni mmg satu kelas kecohh sebb adlina marah giler kot kat bdk laki . i pon pelik biasanya perangai adlina takk la mcm tuu . then setelah mencari rahsia baru la i tau .... hehehe



--> saya masih belum study sedangkan exam hari rabu ni .. ;)

No comments: