enjoy ..

hye readers , lama jugak la tak buat post yang baru baru ni kan , but but sungai petani dah mula sesak dengan kedatangan para pelajar yang baru balik dari asrama mereka , rite ? hohoho , btw hari isnin ni dah nak pi kuala lumpur la dear . :'( sedihh sebb nak tinggalkan kawan kawan i yang comell comell tu an ? tpi nak buat camna la kan .  but aq sangat rindu la ngan kawan aq yang berada di selangor , her name is Nurul Nasuha Athirah . still ingat nama dye lgi . tpi dimana kamu nasuha . rindu giler vavi kat kau tahu takkk . sob sob sob .

i nak cantekk kan blog ni , so bai bai readers . muahhh :)

No comments: