Happy Mother's Day .. MaMa

hye ..
i dah lama dah tak post benda2 baru . so please see the title ok . Today the title is Happy Mother's Day . eceli i nak kasi hadiah kat mama tapi disebabkan ada Hari Anugerah Cemerlang *i terpilih tau* hoho galak . so i mmg tngah pening pikir pasal hadiah tu , tpi bila di fikir2kan balik . i kan tersenarai dlm anugerah cemerlang kan ?? so itulah hadiah yg i nak kasi kat mama i . MAMA ... WE LOVE YOU MORE THAN EVERYTHING IN THE WORLD .

HARI ANUGERAH CEMERLANG .... :)

hari ni i dpt award tau . haha because dpt number 1 in the class . bukan senang doe . but i sgt seronok sgt because dpt naik pentas , dpt hadiah dan sebagainya lah . 3 hari kiteorg buat raptai . then rasa sgt sedih :'( sbb xdapt masuk kelas . *sob3*
tahun depan mesti mau naik pentas lagi la .... :)

bye . see you again . ^_^

No comments: