holiday time . miss my friend . :'(

assalamualaikum ,
hye hye hye ...

hye guys . how are you ? fine or not ? . haha . its ok . first thing first , esok hari jumaat dan kedah suda mula cuti sekolah . best giler kowt . sbb kenapa best ? yela dah cuti , leh enjoy la kan ? wokey wokey . today , aku nak cita cikit kat korang la kan masa kat skolah tdi . pada suatu hari , datang seorang cikgu sambil membawa kertas lukisan yang akan diberi kepada kami . so , aq mmg tak tau apa yang nak dibuatnya nanti . then bila dah dapat ketas soalan untuk seni . aq pon tengok la . soalan mmg tak ada yg menarik . so dah buat keputusan , aq pilih soalan nombor 1 . so bila dah pilih , aq dah set apa yang aq nak buat kat ketas lukisan tu . lukis punya la lama . padahal bukan susah pon . setelah selesai lukis , biasa lah mesti la warna kan ? so , aq pon warna la . then tengok jam ada lgi 10 minit ja , tak sempat la aq nak colour backgrouds dye . sangat sedih kot ! . tpi nak buat camna kan .

then , masa time sejarah pulak , teacher science ubah rahmat pi duduk kat depan aku . eee geram kot . tpi redha jew la kan . so aq pon just kata tak pa lah . biar la kat dye . then masa jawab exam sejarah , nasib baik aq baca buku la kan , so dapat la aq jawab dengan tenang . so setelah masa menjawab tamat , aq pon lukis la something something yang seronok . then orang sebelah aq tu , dok usha usha la aq lukis apa an . haha . asal la dye ddk tpi aq , pi la dduk kat blakang sana nuhh , ramai lgi kwn . tpi tak leh halang la kan sbb tempat asal dye mmg kat situ , so apa leh buat kan ? .

then masa dah nak dekat balik tu , sir masuk la kelas . so dye kasi la result exam untuk bi . alhamdulillah la kan sbb meningkat aq punya markah exam untuk subject bi . yey yey . so the end ialah i so very happy .


miss my friend -----> AINA , IZZATI , HAIZA , ADLINA , AMAL , ERYANTIE , BALQIS , HANINI , ALIA , NADIA , HANIS , AYSHA  & SUMA KELAS 2KREATIF  

babai SUNGAI PETANI ....  hye KUALA LUMPUR

No comments: