ish ish ish

hye hye hye , owh sorry ...
asalamualaikum ,
ni hao ma ?

haha , today aku nak cita pasal kat skolah . tersebut lah sebuah kisah , tntang seorg pelajar yg buat keja kantoi . ok . first thing first , masa tu kiteorg jwb exam agama . so aq mmg serabut otak la masa tu , then then tiba tiba teacher science pi dekat amal . so aku ingat kan nak bgitau something something ka pa , rupa rupanya , teacher nampak dye tiru . then teacher ambik ketas yang ada kat dlm kotak pencil dye . terkezutt jugak la an , biasa la budak la klass aku tu riuh la . then teacher pi kat hanis ngan qiss . yang tu aq tataw pa yg terjadi sbb aku tak tngok pon . just hnya dengar teacher kata tulis nama depa . teacher siap tngkap gambar lgi . tpi cantekk gak enset teacher . * tadak kena mengena . so the end is jgn tiru tiru .



p/s : saya lapar nak pi makan sat . k . bye readers . see you again , again , again and again .

No comments: