Jealous ?

kau ingat aku jealous ? ohh tidakk sama skali ok . hye readers today aku nak cita cikit pasai seseorang yang mmg dianggap kreatif la sangat . ok fine kau mmg kreatif dari aku . yela kan org banyak duit la kata an ? tpi ada aq kesah kalau kau kreatif atau takk ? . ngeee , mnyampah giler aku . ohh tidakk . aku tahu la yang kau tu kaya kan ? tpi please la jangan la smbong sgt ok . then boleh takk kau jgan buat muka marah kau tu bila ada something yang aq tanya kat kau . benci benci benci ! ok , tpi aq sentiasa maafkan kau sbb kdg kdg kau baik la sgt ngan aq kan ???

gerammmmm gerammm gerammmm gerammm gerammmm gerammmmm !!!! ngee . :'(

No comments: