ronda - ronda Kuala Lumpur

assalamualaikum reader ..
good morning , good afternoon , good evening and good night , ikut la bila korang baca blog ni ok . first thing first , i baru ja habis edit mengedit blog ni gitu . haha , lama jugak i tak edit blog ni , bukan apa seminggu ni i pegi kl , so tak leh la nak edit blog . but but skrang dah bleh dah .

masa i dekat kl , kakak n abg ipar i bawa family kiteorg pegi ikea , ala yg tempat byk jual perabut mcm mcm tu , haha , gila la masa tu suma benda i nak beli kalau boleh nak beli ikea tu terus , haha . i beli lampu flower gitu . cantekk , then i beli frame gambar la , murah ja pon tpi i beli dua sebb 1 packet ada 3 frame gambar , so , beli 2 terus la . then masa nak bayar , i saw artis . erk lupa la nama dye(mmg taktau pun nama dye) haha , artis tu bersama isteri dye , cantekk sgt , padan la dye cair . hoho 

ok ok and ok , i nak pegi jalan jalan gitu , k la bye reader .

No comments: