TensionTahapNakTercabutOtak !!

hell0

waa , aq tension giler kot sbb rasa macam nak batuk+demam= dugaan melanda di sendiri . aq tersgt lah bosan sbb aq takk tau nak buat apa ?? buka fb boring sgt . so i decided utk update blogs i yg terseberapa cantikk ni la kan . so if korang tanak baca new post ni korang boleh blah dri blog i n go to the hell , rite ?

dari minggu lepas aq dah ckp dengan friends friends aq kat skolah , ayat dye bunyi camni "sebarang sms yang anda hantar kepada sya tidak akan dilayan dlm beberapa hari " so tak fhm ka ? adakah saya harus menukar bahasa melayu kepada bahasa yang anda faham kawan ? saya rasa itu tidak perlu sbb korang suma org yg pandai dlm Bahasa Kebangsaan kan ? rite . so please fhm kan ayat itu betul betul .

aq tersangat sangat lah tension sbb yg pertama -->
  • aq tak dpt nak beli cd korea aq !! benci benci benci 
  • aq terpaksa membuat latihan di rumah supaya aq boleh ingat apa yg diajar oleh cikgu yang sentiasa mencurahkan ilmu kepada aq . 
  • batuk yg melanda . tak suka tak suka tak suka . 
  • AKUBOSANTAHAPGABANYANGMELANDADIRIAKUSENDIRI *fhm fhm kan lah sendiri yer 
tu jer yg boleh aq tulis . k bye bye suma . 

No comments: