Gossip Girls 2

hello ,
annyeonghayeso ,

today i nak smbung cita pasal kawan-kawan i . hehe but apa apa pon thank to Amal , Balqis yg sudi baca :)
so first thing first , i nak mulakan dengan kawan i yg sorang ni ---> jeng jeng jeng

NUR IZZATI SAKIBON 



 

  • Nur Izzati Sakibon a.k.a Izat 
  • sweet fourteen 
  • SMK Bakar Arang 
  • status : single 
hey hey hey , ni kawan i tau . best friend la senang cita . cute tak ? dye sangat pendiam dalam kelas . mungkin tak bila sembang tak lebih dari 500 patah perkataan kot ? maybe la kan , mana la nak tau . so sebenornya i kenal izzati dari darjah 5 . masa tu baru tahu kewujudan dye . tpi kiteorg tak la rapat sangat masa tu . but bila dah masuk form 1 tak sangka pulak yg izat kelas skali ngan aq !! so dari situ lah kami kawan , dan semakin rapat dan rapat dan rapat then jadi lah best friend . nak FB dye ke ? jap jap

NUR IZZATI  
ambik-ambik jgn tak ambik . :)
k lah . penat tulis pnjang2 , so lain kali tulis lgi :P
salam :)

No comments: