Gossip Girls

salam readers , please ya see the title . so the title is Gossip Girls . haha 4 short i nak cita pasal classmate i lah senang . geng sis di dalam kelas 2 Kreatif . motif yg pertamanyer ialah saja saja nak buat . so first thing first i nak memperkenalkan .... jeng jeng jeng

NOR AMAL SYIFFA' RASHIDI


  • nor amal syiffa' rashidi 
  • sweet fourteen 
  • favourite colour ? hitam n merah kot ? 
  • status : susah nak di kenal pasti .. tpi scandle ramai owh . 
Amal ni baik org nyer *acey cey* haha aq kenal dye masa form one la . masa tu kitorg sama kelas gitu .so dlm diam diam kiteorg jadi kawan . makcikk amal ni rajin cakap . bagi satu soalan 10 jwpan di beri (jgn marah erk amal ) haha , tpi betul pa . sgt petah berbicara . tpi sgt sensitive. suka sgt menangis :'( biasa la nama pon sensitive . aq suka kwn dngan dye miski pon kdg kdg ada perkataan yg terguris hati aq . btw thx amal sbb sudi jdi kwn aq .

SITI NUR BALQIS LUQMANN 






  • siti nur balqis luqmann 
  • sweet fourteen 
  • favourite colour ? haha maybe hitam jugak kot ? 
  • status : taken kot ? entah la not for sure 
Balqis 4 short Qiss . qiss ni pon baik, dye ni mengikut carta dlm kelas dye lah yg pling comei . serius dye cute sgt . kdg kdg rasa mcm nak ikat dye kuat kuat pastu lempar je dekat laut mana mana ( qiss jgn marah erk )
so , qiss ni ramai meminat . ramai kakak n abg yg di angkat kot . rasanya la . gadis cute ni sgt garang . mcm ala ala shark haha . satu perkataan yg x bleh nak berhenti iaitu chew way sean . aq pon tak tau la apa yg best sgt kat way sean tu kan ? nelthan ng class cemerlang pon nak jugak . bagi pi . ambik qiss ambik . haha btw aq knl qiss masa darjah 2 ...
ERYANTIE OMAR 


  • eryantie omar 
  • 4 short yantie 
  • sweet fourteen 
  • status : not sure la . 
Yantie nama diberi . gadis manja tu . haish kdg kdg rasa mcm nak marah ja kat dye tpi bila dye buat manja dye rasa macam takk jadi nak marah dye . aiyaa . btw yantie ni baik . kdg kdg ja takk dengar ckp . haha
 so , yantie for your information aq tadak nak comment apa apa kat hg sbb hg baik ngan aq . :)

NOOR ADLINA ALAUDIN 


noor adlina alaudin . 4 short adlina la . she is talkactive girls and sangat berani . aq suka kawan ngan dye sebb dye seperangai dengan aq tu . haha . takk nak ckp banyk la 

aq suka hg jadi kwn aq :) 



for HANIS , IZZATI , AINA n HAIZA 
kita sambung lain post ok . 
see you

No comments: