i'm so happy + sad

annyeonghayeso everybody ...

korang nak tahu kenapa ifa happy ?
fine ! ifa tersangat la happy sbb yg pertamanya ialah ifa dapat 6ber 2 dlm kelas :) .
so tadi pada time jaya waris tdi ifa punya la tunggu mama/abah yang datang .
lama jugak la tunggu .... ingat kan mama/abah taknak datang
hati tersangat lah gelisah time tu
then...
akhirnya mama ifa pon datang . wahh terharu , then i'm so happy la kan ?
so mama pun duduk la kat kerusi yg kiteorg telah sediakan .
then , masa mama nak pegi nak gi ambik result exam ifa ,
apalagi ifa pon kalut la kan pi ddk tepi mama .
then , cikgu ckp

"alifah ni bagus , saya suka dye . dye pon bertanggungjawab . tak salahla dye terpilih menjadi ketua kelas . akak kena bersyukur dpt anak macam ni . kalau boleh saya nak ambik dye jadi anak angkat saya ? (hah ? speechless kot ? .
then mama pon kasi tahu yg dye ni mmg tak nak pegi tusyien(entah betul ke tak ejaan dye) :P .
then cikgu kata , masa time camni tak yah pi tusyien pon tak pa . cikgu kata anak dye pi tusyien start masuk form 4 :) .
haha terharu gila kot . macam cikgu backup aq ja !! hahaha .

but anyway , im so sad , because dapat tahu yang ayah haiza dah kembali ke Rahmatullah .. mari la sama-sama kita membaca Al-Fatihah buat bapa beliau .
setiap yg hidup akan menemui mati . :'(
for haiza , Aq Sayang Hang :) dont worry , kami suma akan kasi hg happy :)
redha 'n' tabah ok :)

ok bye readers :)

annyeong ~~~ :)

No comments: