mimpi mengubah hidupku utk BELAJAR

annyeonghaseyo ..

korang ape kabornyer ? sihat ke tak ? so today aq nak cita pasal MIMPI !! 
so , selalunya aq tak mimpi perkara perkara sebegini . 
paling tak pon aq akan mimpi ,
kawin ngan prince charming ke , haha gediks . 
perdulikan ~~ 


jadi cita nyer camni , masa aq tido malam tdi , aq mimpi yg masa tu aq ngan student yg sama umo ngan aq (smkbakararang) 
dlm dewan hall of fame . masa tu nak ambik result PMR . surely korang mesti peliks kan ? bru form 2 dah nak ambik result PMR . so macam biasa la suma orang dlm tu nervous la kan . aq ngan kawan kawan pon mmg dah susah hati . teringat masa UPSR dulu . so bila cikgu nak kasi tahu sapa yang dapat 8A ..... 
aq terus mula rasa takut ... tetiba ......


aq tersedar yang ia cuma hanyalah mimpi T_T . 
so conclusion disini ialah ..... 

aq akan berusaha semaksima mungkin untuk dapat 8A dlm PMR tahun depan .
ini adalah salah satu hidayah yang diturunkan ALLAH kepada aq .
amin .


perut aq pon dah lapar :) aq nak pegi cari makan .
so friend , please dont give up !!

No comments: