miss my best friend

salam readers , for your information today aq dah lama tak update belog ni . bukn sibuk tpi mls . so for today tengok tajuk readers. dah tngok ? so tjuk i pada hri ini ialah Miss My Best Friend. siapa dye ? jom jom i perkenalkan
  • Nurul Fatin Amira Binti Roslan . 
  • sweet fourteen
  • Smk Tunku Ismail 
  • favourite colour ? don't know la syg . hitam ? haha
  • makanan kesukaan : masakan ibu right atin ? 
  • minuman : teh ais kot ? ka milo ? 
  • status : mungkin dye sudah ada yg berpunya . 
Fatin , first time i saw your , i really don't like you dear . but after that , my heart say " today i really like you " so i decided nk jadi your friend . then masa darjah 4 . we are same class . terharu gila . haha lebih lebih pulak . :) so kita jadi kwn . but masa darjah 5 kita terpaksa berpisah ? mmg tak suka giler masa tu . tpi takdir sbb i dpt 6ber 3 dlm kelas. so our friendship renggang. but but but , sama darjah 6 kami satu kelas lagi . wahh suka suka suka sangat sbb aq dpt berkwn lagi dengan dye . then kiteorg rehat sama , rumah sukan pon sama jugak tau . best giler masa tu .

tpi, sume tu sekejap ja . sbb setelah upsr kitorg mngikut haluan masing2 . skolah pon lain . so our friendship still ok but tak best la sbb tnpa fatin aq tak leh nak gila gila ngan dye .
for your information fatin aq still simpan surat menyurat yg hg kasi kat aq .

you're a part of so many 
of my happiest ,
memories, 
and 
i want you to know , 
how special you 
will always be 
to me . 

My Best Friend Forever :) 

the pink one is Fatin
the dark blue one is Me 
 the butterfly is like me and you 


 atin n me 

atin is a rose n me is a butterfly . 


Just For You Fatin

NuRuL fAtIn AmIrA rOsLaN .


No comments: