Kita Dah Nak PUASA

salam ,
annyeonghaseyo chingu .

dah lama ni tak update post dkt blog . sibuk dngan urusan lain . tu yg tak sempat . (urusan apa la sgt ) ...
haha , abaikan ini budak .

first skali ... aq mintak maaf sgt la dekat kwan aq Haiza ..
yer la .. sbb gmbar dye tadak dlm blog aq .
nak buat camna aq mmg tadak gmbar hg .
so , sorry nahh ! ..

so tilte today is ....

KITA DAH NAK PUASA ...

hehe . chingu kita dh nk puasa ni .
bgi kaum hawa ... spa yg tak ganti lgi puasa .. ganti la skrang ^^ (cewahh prihatin)
so , kita dah nak puasa ni ... best la kan ..
aq mmg dah tak sabar-sabar nak puasa .... sbb bulan puasa lah bulan yg PALING aq SUKA tau ..
tiap tiap thun mesti tunggu bila nak puasa ..

jom jom , aq cita pasal masa first time puasa ..
masa tu age aq bru 10 tahun .
haha , masa tu darjah 4 aq baru mula puasa . mula mula rasa mcm tak best , tpi bila dah lama lama , best pulak .
aq mmg nak tergelak masa aq darjah 3 dulu ......
nk tau ?
haha .... aq puasa MAIN MAIN !!.

hah ? MAIN MAIN ? ya main2 ... bermaksud aq sekejap puasa ... sekjap tak puasa ..
haha , masa pegi skolah aq PUASA , bila balik rumah time tu MAKAN !! ...
tadak sapa lrang .. sbb aq curi curi makan . haha
jahatkan ?

tpi suma tu dah berlalu .. by the way , best ooo bila kenangkan kisah silam ..
for semua UMAT ISLAM SAHAJA ....


SELAMAT BERPUASA YA ....


annyeong chingu ^^

No comments: