Tangkap Gambar ^_^

assalamualaikum .
ni hou ma .
annyeonghaseyo .
Kon'nichiwa .



first thing first , nak ucapkan kepada followers ifa . thank you sbb sudi follow ma blog yang tak seberapa ni .
so , sekali lgi thank you sangat sangat sbb sudi follow . ^_^
'N' nice too know you :)

so hari ni punya cerita ialah sesi photografi kelas .
so masa pagi pagi tadi cikgu ada cakap
"hari ini form 2 'n' 3 ada sesi photografi kelass masing masing "
bila dengar je , mula la sorang sorang ambik cermin tachup tachup apa yg patut la kan ?
so kelas kiteorang belom lgi . biasalah naik kelas dulu .
then sembang sembang la ngan kawan kawan .
tetiba ada budak daniel dtg pggil .

so satu kelas pon turun la .
so as a classmoniter , i akan jln kan tugas i , iaitu
panggil our form teacher. Lim Soo Ghay .

then masa kiteorang turun tu kelas 2 cemerlang ada kat situ . so forgate la pasal dyeorang .
then , sir pon betulkan tali leher badak lelaki . sbb mmg serabut (mcm tak tau nak pakai ja)
so biasa la cikgu rohana pon suruh bdk laki kelas kami pi berdiri dekat blakang .
so me 'n' beng kean duduk di kerusi hadapan . sbb kami kan ketua ngan penolong .
biasa lah tepi aq adlina , amal , tze ting .
bdk laki ?
hah ! ingat pon .
of course la beng kean , azhar then sir suruh naim duduk jugak . so biarkan lah .

bila dah prepad suma . cikgu rohana ckp
1, 2 , 3 ready . !!
tertangkap suda kiteorg dekat camera dslr asip 'n' the geng !! lolz .
bila tengok . wei !! sengal kot !! .
cikgu suruh buat gaya BEBAS !!
then i just do PEACE ^_^

haha tu saja . k
annyeong !
sayonara !

No comments: