thanktobemyfriend

helloo

for today aku nak cita fasal masa kat skolah tadi nohh . cerita dye bermula dengan ......
3 orang sahabat sekelas yg bergaduh !! cuma masalah kecil saja tpi biasalah di perbesarkan :(
so sahabat yang pertama ialah ......

AINA n AMAL

cerita dye bermula ketika masa geografi . pada masa tu aq ngan aina pi tandas sat , then masa kiteorg balik aina nak ambik buku teks geo dlm beg dye .
then tetiba ? aina marah+bengang= ? whatever !!
yer la mau kawan tak marah kan sbb amal ngan hanis ambik buku teks tanpa kebenaran dye ? so kalau aq pon bengang la jugak tpi still bleh sabar punya :)
so , tetiba depa gaduh .

amal : !@#$%^&*
aina : @#$%^&*!
amal : #$%^&*!@#$%^

entah apa yang amal ckp pon aq tak tahu sbb panjang sangat . so aq pon malas la kan nak masuk campur hal dyeorg ni . aq kawan ja dua dua depa . tak baik kalau tak kawan kan ? kan ? ^_^
lama jugak la depa gaduh
aq ngan adlina hanya mengharap yang depa berbaik :)

so , alhamdullilah impian tercapai
dyeorang berbaik semula :)
camtu la baru kawan !!

p/s : for bdk lelaki kelas aku , plezz tolong jgn masuk campur sesuatu perkara yg anda tidak tahu !!

No comments: