for You !

assalamualaikum .
ehh , wajib jawab erk !
hehe ..
hari ni nak cita pasal 'somebody who like a copypig , copycats whaterver about the copy '

mood saya mmg nk BW hari ni . so jenjalan lhaa dkt blog-blog yg terpilih ni . cantek suma blog dyeorang cuma satu je . hah ? apakah ?
asal korang suka buat TUTOR ?
pastu korang tulis copycats not allowed ?
sedangkan korang copy tutor orang lain jugakkan ?
then tak nak mengaku pulak ?
pe cite ni ?

tahu lhaa korang nk share dkt suma orang .
atau pon korang buat suma tu just nk suruh ramai org follow blog korang ? :face25:
tk payah susah - susah .
korang just buat hupdate blog dngan ayat-ayat yg menarik pon
orang akan baca punya .
cayalhaa cakap saya .

then jangan lhaa pulak korang nk tulis perkara2 yg macm ni
:68:mencarut
:68:memaki hamun orang
:68:mengatakan unsur-unsur tidak baik

ohh , please lhaa orng mmg tk akan baca punya .
then jangan lhaa korang tulis ayat yg mcm ni ...
:22:SaYeR SukeR AwAk
:22:S@ye M@laS L3 N@k Lyn 0Rg C@m2 ?

ini tidak boleh dinafikan .
sepanjang saya terjebak dalam dunia berblogging ni ..
macam-macam ayat yg saya jumpa .
nk baca pon malas gila . :face61:
hmmm ...

sama-sama lhaa kita renungkan ..

Gadis Penat Menaip

:n:Alifah Zahirah :n:

No comments: