Terakhir Kali Hupdate Blogku :(


assalamualaikum 
( jwb korang ... jawab) 

wahh , pejam celik ... pejam celik dah nak habis puasa dah ni . cepat sungguhkan masa skrang kan ?
ehh , lupa pulak ! korang baca title di atas okey ! 
dh baca ? bagus .. 

hari ini merupakan hari terakhir ifa menghupdate blog yg penuh dengan kemerapuan ni ? 
blog ifa ni mmg selalu merapu banyak , haha ..
berbalik kepada title . 
kenapa ifa kata TERAKHIR KALI HUPDATE BLOGKU ? 
wahh , ayat sedih gile ? (sedih ke ? tak kan ?
ifa buat status macam ni nak bagi tahu ..
yang hari ini ifa dah malas nak hupdate blog .. 

ehh , bukan maksud ifa , nk delete blog ke hape ... 
ohh , jangan bertindak melulu ifa ..
okey ifa ringkaskan saja ..
esok dah raya kan ? so mesti mau raya sakan .
jadi dalam beberapa hari ni . mmg ifa TIDAK akan 
hupdate blog , mencantikkan blog .. atau apa-2 saja mengenai blog .
okey .. please take this note ..
jadi , korang kalau nk blog walking dekat blog ifa ni , 
sila kan saja blog ini sentiasa menunggu kehadiran korang .. 
chill chingu(s) 

before that ... 
thanks to 
adek Miss Apple
about the follower tu :) 
terima kasih banyak-2 :) 




sedang menunggu follower yg ke 400 ..
follow lhaa korang :)
tk paksa :)

No comments: