Muka Baru lhaa !



assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .
heh , tiru Maria Elena pulok dah !

okey first thing first , tengok lhaa blog kite dh tukar template ! hehe , sebenarnya lama dah kite cari code untuk template ni tpi tak jumpa . then kawan kita , Aqilah yang tolong kite . dye memey tahu segala code ni , cuma dye takde blog. kata dye malas nak buat. btw Aqilah ni baik hoo dengan kite , masa tu kite tengah runsing memikirkan macam mana nk cari kod template ni , and then dye cakap "senang je nak cari tuhh ! bakk sini " .

kita pon apelagi , operasi bermula lah . thanks ya Aqilah . Sayang kau !





ehh ! baik pulak kau dengan aq hari ni ? peliks nya kau ? okey bagus . aq pon tak nk gaduh ngan hang 


wslm ! 

No comments: