outing JOM ?

 

assalamualaikum . 
ape khabar cik kak , abang , adek sekalian ?
suda makan ? 
wahh lama gila lhaa saya tak update blog . 
sikit pon saya tak rindu dekat blog ni ?
WOW ?

okey today saya nak cerita sikit , tdi lerh kawan saya ajak saya pegi jenjalan , kununnya nak celebrate birthday kawan saya , so saya pon okey saja lhaa 
saya ingatkan budak lelaki kelas saya tidak pergi , tpii sebaliknya ~
ade jugak dua makhluk tersesat nk beli aiskrim . 
haha !

pada mulanya memey malas nak pegi , tpi kesian lhaa kan ?
orang dah ajak kita kan ? tk kan nk tolok ?
kot satgi jatuh longkang ? sapa yg nk kena tanggung !
okey , berbalik kepada cerita kita tadi .

saya seorang yang tepat pada masanya . kalau saya kata 2.30 , so pada pukul tu lhaa 
saya pegi . so kalau awak tak nak ikut cara saya ? lebih baik awak jangan ajak saya pegi ! 
saya memey bengang gile la kalau ade makhluk yang tk tepati masa ni . 
tpi tk pe sabar je lhaa . 


tunggu punya tunggu , baru lhaa muncul muka sorang-sorang kawan saya .
huh ? bengang kot ? tpi tak pa saya tk kisah lhaa , 
so kami jenjalan masuk dalam kawasan TESCO tu ... 
and and , you know what ?
saya ternampak tudung PASHMINA ?
auww ~ mula lhaa hati melayang ? hasrat nak beli , tpi sayang duit ?
tpi akhirnya saya beli jugak .
brown gitu ~

then minum-minum dekat A&W !
air dye gasss gile banyak kot ?
tu kata sedap ! 
tpi sedap jugak .. okey kali ni saya belanja kawan makan . 
saya belanja ADLINA , AMAL , HANIS , AFIQ .
pastu dua makhluk yg saya kata sesat tadi nak belanja diri sediri iaitu NAIM & AZIZIE . 
okey FINE , saya nk belanja awok tak nak kan ? so belanja lhaa sendiri . # jimat duit aku !

then lepas makan , besa lhaa mereka nak pegi main dekat kedai game . okey fine saya ikut ja meskipun saya TIDAK suka. main lhaa puas-puas sampai benda tu semua LINGKOP ! 
#joking#

then balik pukul 5.30 ... kira okey lhaa tu . so , pinggang saya pon dah SAKIT , kaki pon lenguh ! 
okey salam sayang ! 
wassalam ! 




BOSAN JUGAK KELUAR DENGAN KORANG !








No comments: