#3 Doodle From ME !

assalamualaikum and hello ,

so today I malas nak mereka ayat dalam bahasa inggeris sebab semalam ade sorang budak tu dye tulis dekat shoutbox like this !

'akk , saye suka blog akak , umur saya baru 3 tahun ? saya tk brapa pndai dlm ENGLISH , jadi saya terpaksa guna translation bagi memudahkan saya ? '
 okey lebih kurang ayt dye macam tu ? baru darjah TIGA ? dah ade blog ? WOW . dashat ko!
dah-dah jom tengok doodle ape pulok yang saya buat . maaflhaa if tak secantik doodle APIT
tpi kira okey pe , saya buat sendiri .

jom tengok ~




http://2.bp.blogspot.com/-2qyAfxlo7Sw/Tob-R8XhBRI/AAAAAAAAAL8/i2-DZfl8BqA/s1600/doodle+4.png

http://2.bp.blogspot.com/-Zy7RhXoYdJs/Tob-VZnWNNI/AAAAAAAAAMA/HxVqrZH1Gh4/s1600/doodle+5.png

 
http://3.bp.blogspot.com/-Ad-Krco6FeE/Tob-XdJYlSI/AAAAAAAAAME/mvh7L3LG3o0/s1600/doodle+6.png

http://4.bp.blogspot.com/-g4qUsobA540/Tob-ZnwoUUI/AAAAAAAAAMI/mEr6hq2-fU8/s1600/doodle+7.png

http://1.bp.blogspot.com/-wRU4dxWm8Zw/Tob-bazsKsI/AAAAAAAAAMM/mk3F2LS9aCo/s1600/doodle+8.png


http://1.bp.blogspot.com/-IScj2fRUAfE/Tob-dXgzhlI/AAAAAAAAAMQ/U1qJeAHeHUc/s1600/doodle+9.png

you all nak ? boleh kasi tau dulu meyhh ! inbox saya kalau anda nak ! 
betul ke nak ? 
atau kasi lhaa komen yang korang nak . ambik-2 saya tak kisah .
dan jangan lupa follow blog saya jugak * main-2 je lhaa :)

okey ! mau chaww dulu ~ 
wassalam ~



nota kepala : sorry lorh jika doodle tu tak cantek yg penting saya buat sendiri . awak ade ?

2 comments:

Nurul Ayna Nabiela said...

waa.. nice... amek la freebies doodle nurul lak nie ek.. http://nurulayna132.blogspot.com/2011/09/freebies-doodle-untuk-kowrang.html

Alifah Zahirah said...

insyallah :)