#4 doodle from ME





 JANGAN RISAU SAYA AKAN FOLLOW BLOG AWOK-AWOK SEMUA BALIK



assalamualaikum & hello .
hari ini saya penat sangat dekat sekolah , so memey tak sempat nak mengupdate blog saya ni . jadi maaf yer . okey sebelum kita pergi lebih dalam , awok tahu tak ? mesti lhaa tak tahu kan ? okey saya cita . 
tadi mase dekat sekolah bukan belajar pon datang sebab nak penuhkan kehadiran je . but its okey my dear sebab my girlfriend datang :) . okey yang nak marah sangat ni , ade pulok makhluk yang tak boleh nak tengok saya hidup senang cikit. haish !
serius benci ! then saya pon pi lhaa cari kawan lain .
then saya ada satu cita lagi . dalam kelas saya , ade satu meja tu kan .... 

ade nama saya lorh ~ saya ada peminat ? haha berangan . wahh terima kasih yaa kepada sesiapa yang tulis nama saya tu . 


dah-dah cukup ..... 



okey ladies and gentleman ...
today i wanna give you some freebies again . if you want . tell me in shoutbox or comment or add my facebook ! you know my facebook ? okey i will give but LATER ! 

okey i show you . 


doodle yang TERBURUK di DUNIA .. 

http://2.bp.blogspot.com/-qeixMKEmfrc/TohRgXzvg6I/AAAAAAAAAMU/TmnCIosXw4M/s1600/doodle+1.png

http://1.bp.blogspot.com/-GxXrbNTwh-k/TohRg1jmTMI/AAAAAAAAAMY/Mw67iq0YbaM/s1600/doodle+11.png

http://4.bp.blogspot.com/-KMIuyj7jcfs/TohRhsr-2NI/AAAAAAAAAMc/D7QeH-FhJY0/s1600/doodle+12.png


http://1.bp.blogspot.com/-X0oRM-11Gac/TohRijBm3_I/AAAAAAAAAMg/8-CgAdSSoYc/s1600/doodle+13.png



http://3.bp.blogspot.com/-WfOjvnKVelA/TohRjURoSJI/AAAAAAAAAMk/liykA9kUzzc/s1600/doodle+19.png



here for you ? its okey ? or ~ whatever i dont care .
you want ? take it . 
remember , please girlfriend dont be like the copycat okey ?


okey waa mau chaww ! 
wassalam ~




nota kepala : sorry lhaa if saya terletak link blog saya di situ !

No comments: