BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER



Wah , lama dah ni teringin nak join segmen Abg. Ben Ashaari . About my blog . Blog Ifa ni simple je . Tak la lawa macam orang lain . Blog ni dilahirkan pada 22 Disember 2010 . Lebih Kurang 10 bulan dah Ifa berblog ni . Sebenarnya Ifa tak minat , tpi bila terbuka blog Sis Lyssa , Ifa jadi nak buat . Actually , bila kita berblogging ni , kita akan dapat banyak info menarik dari blog orang lain . Baru la tak rasa ketinggalan sangat . 

Idola Ifa :

10 comments:

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^) teruskan usaha ya...

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Alifah Zahirah said...

Terima Kasih semua :)

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

hye im follow u dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html