Exam lagi ?

 

assalamualaikum and hello chingu 
how are you today ? i am fine but sometime i feel wanna kill him. 
hah ? ape pulak saya merepekk ni ? jangan dilayankan perangai saya hari ni . 
giler cikit . 

okey saya stop untuk menulis dlm bahasa antarabangsa iaitu Inggeris , kerana 
saya takut korang tak faham apa yang saya merepekk . maklum lhaa 
sekrang pon dh tak ramai boleh bertutur dalam bahasa terbabit dengan betul right ? 
saya sangat bersyukur kerana saya boleh bertutur dalam bahasa terbabit ! 

Exam lagiiikk ..... apa ni ? 
asal buka blog Ifa jer , ade exam ? boring kot ? 
hah ! tu lhaa korang , dalam minggu ni bukan Ifa sorang je yang ade exam , tpi
semua orang sebab Pejabat Kementerian Pelajaran nuhh , nak masukkan result kita 
yang cantek lagi handsome belaka tu dengan kadar segera . tu yg semua skolah EXAM . 

okey , firstly Ifa nak cerita masa dalam Hall Of Fame . setiap kali masuk dewan tu 
Ifa dah rasa takut , gementar , rasa macam nak terajang semua kerusi meja yg ada 
(ohh .. jgn bertindak melulu Ifa ) nanti kang kene cepukk !! 
padah pulak . 

so masuk dewan cikgu kata ... "sila letak beg anda diluar dewan"
mak aii , rasa semua tulang dah nak tercabut ni .. nak jln pon
memang tak larat dah .. 

masa time exam pulak , ade yang meniru pulak tuu .. tak baca buku ke happe ark ? giloss doe . 
ikutkan hati Ifa , nak jerr cepukk kepala dyeorang , classmate sendiri pulak tu . 
ada yang baling surat , tengok belakang ... mcm-mcm ada lhaa nk kata pon. 
memang sakit hati gila .. 

huh ! apa nak jadi lhaa budak sekarang ni . 
exam sains pon , insyallah markah mungkin okey !
hanya berserah pada Allah sahaja. 

dan-dan ... huishh .. panjang gile post budak ni ? biar betul ? mcm nak ajak 
buat kenduri jer ? haha ..
dann.... kepada classmate ku .. mentang-mentang aku ngan Beng Kean kutip ketas exam
korang saja jer kan tanak Beng Kean kutip ? cakap jer lhaa nak kasi ketas tu kat aku .. 
haha ... ade budak jealous .. 

okey , that's all for today . wassalamualaikum. 




oppss , sorry nah Naim sebab lupa ambikk kertas hang , ni semua gara-gara Faez !

that's all .. iloveyou

Nota Kepala : Hari Rabu ni saya BEBAS dari EXAM YANG SUCK !

No comments: