Good Luck Girlfriend and Boyfriend





assalamualaikum and hello 

seperti yang kite semua tahu esok bermula lhaa exam yang terbesar bagi seluruh pelajar tingkatan tiga yang berada di MALAYSIA . 
tak sabar rasanya nak exam . tapi saya bukan form 3 lagi . 
so untuk post kali ni saya just nak share and wish to all PMR Candidates .... good luck 

tak terlupa lhaa jugak dekat sepupu-sepapat ku tu kn ? 
cerita pasal exam ... lebih je habis PMR , my school terus buat exam akhir tahun untuk pelajar tingkatan dua . 
bagi pelajar tingkatan 4 and 5 dyeorang start hari ni ISNIN ! . 
so agak takut pon ada .. 

abah saya dah kasi warning !
i must get 8A in my PMR .. if can't get 8A ? oh god i will ? die ? ohh no 
jangan merepek lhaa . 
jadi sekarang saya akan JARANG post benda baru dekat blog saya ni . so , sorry lhaa kalau asyik buka blog saya , yang tu jer .. tak boring ke ? 

haha 
okey wanna eat with my boyfriend .... mana ade lhaa saja gurau . 
okey chaww dulu .. 



wassalam ! 




No comments: