Happy Birthday to ME

Assalamualaikum and Hello 

korang jom nyanyi lagi HAPPY BIRTHDAY untuk saya ? 

Happy Birthday To Me ,
Happy Birthday to ME ,
Happy Birthday To Ifa .... 
Happy ... Birthday ... to .... Me........ 

korang hari ni birthday IFA iaitu jatuh ada tanggal 
31.10.1997 
wahh , dah tua kan ? 
tapi baru umur 14 tahun :P 

so , tadi kat skolah kecoh gila ... 
terutama kawan Ifa iaitu Amal , Adlina , Hanis dan Aysha . 
depa 4 orang ... lebih-lebih pulak macam depa yang sambut Birthday pulak . 

Apa-apa pon thanks to My Girlfriends Badrisya and Aina sebab kasi hadiah . 
dan malam ni dekat rumah Ifa ade lhaa buat sikit jamuan je ..
ala kadar je , jemput jiran kan ? 
korang nak join ? jom-2 dialu-alukan lhaa . 

hari ni pon birthday kawan ifa jugak , namanya IMAN ! 
tpi dye kena jadi adek , sebab ifa lahir dulu , baru dye ... haha . 

okey tadi masa Aina kasi kad dekat Ifa , bila baca kan smpai akhir sekali jumpa ... 
"LUKIS CAPITAL " N " BESAR-BESAR" 

okey , Ifa tersangat FAHAM apa yang ditulis tu , yaa menyangkut pada seseorang 
yang ....... dot dot dot lhaa kan ? 
but who care ? huh !
apepon ... I wish I will Get MY PMR 8A :) 
keep in touch ! 
Wassalam .. 
HAppy Blogging :) 

3 comments:

IZYAN KAHER said...

HB(:

Zainick Abdul Malik said...

Saeng-il chukkhamnida ! :D:D
wish u all de best ! FIGHTING !

DoodleLicious said...

happy belated buffday dear =D