New Again

 

assalamualaikum and hello .
Hari ni saya rajin sikit . tengok blog saya dah bertukar wajah kan ? dulu Grey sekarang Pink
Sebenarnya pink ni dari dulu lagi blog saya warna pink . cuma yang bezanya masa tu saya tak pakai Denim lagi. 

Header
saya tukar header dan doodle . ohh sorry i mean warna doodle tu . Doodle tu tetap sama dan tajuk untuk blog ni masih belum diubah sebab masih baru iaitu Silent For A Minute . amacam okey tak ? 

Site Name
Site name untuk blog saya ni ialah Silent For A Minute . Kenapa saya letak tajuk tu ? sebab apabila korang semua masuk blog saya sudah pasti korang nak tahu apa post yang saya tuliskan ? dan pasti korang akan diam sejenak dan membaca post tu dengan penuh tekun . betul tak ? 

Background
Ehh ? background warna pink ? kau ni tiru aku pulak ! aku letak warna pink , kau pon letak jugak ! . 
CHOPP!! tolong jangan fikir benda mengarut macam tu okey . dosa tahu ? memang sangat ramai orang yang pakai background warna pink tapi ehh suka hati aku lhaa blog aku ? bukan blog kau pon ? hehe gurau saja. Saya pakai warna pink sebab saya rasa pink ni sejuk sikit mata memandang. ye ke ? 
terserahh ... 

okey tu saja kot penerangan tentang blog ni . 100% Made By ALIFAH ZAHIRAH RAMLI
ini bukan orang yang tolong editkan. 




The Girlfriend 
Alifah Zahirah Ramli



No comments: