SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




Assalamualaikum and Good Morning .
Pada pagi yang indah ni Ifa nak join segmen dari Lyssa Faizureen . Nak tahu segmen apa ? Klik Sini 
dah Klik ? apa lagi join laa ?

syarat-syarat penyertaan :

1 . Akak nak like KelabKipas akak ? dah like dah lama dah ~
2. Pon dah tengok ... :) 
3. Tu usha post title ? dah kan ? 
4. Header Akak Lyssa ..? dah letak jugak !! 
5. Usha la bawah ? 

Latar Belakang Ifa .
-Alifah Zahirah Ramli 
-Sour 14
-Stay Kedah Darul Aman 
-Student of SMKBA 
-I can Speak Malay | English | A little Mandarin 

Kenapa Ifa buat blog ? 

Actually , Ifa dah tersangat bosan bila buka internet je Facebook je yang dapat menghadap . Bosan tu , Jadi Ifa decided nk buat blog , apabila kita berblogging ni banyak informasi yang boleh kita dapat . Tak la ketinggalan sangat kan ? 

Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??

Orang yang telah menarik minat Ifa untuk Berblogging ni ialah ....
First time buka blog akak , Ifa dah mula bercita-cita nak buat blog . so sebab tu sekarang dah ade blog :) 
Masa buka belog Cik Epal , tengok dye punya minat ! ramainya .. Then Kawan pon kata 'bila lagi kau nak buat blog ? ' terus balik rumah Gua bikin ini blog . 
Tu je la kot . semua syarat pon dah buat . 

Wassalam .


Tarikh Tutup : 4 Petang . 

Happy Blogging :) 

39 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Alifah Zahirah said...

Baik Pakjoe . ;)

Faz Abas said...

wah, join segmen lagi miss queen of london ni..

btw, ni nak jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek jer...

Alifah Zahirah said...

haha , mesti join ! miss queen tak boleh duduk diam !!

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

era kecik said...

hi! selamat berkenalan :)

singgah dari segmen yang sama :)

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Aimi Farhana said...

join segmen niey jugaks ;)

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

singgah sini

bella here said...

okayy follow lah blog bella okayy :) thanx :) hehehe cantik blog u :)

nadzirahzulkafli said...

singgah sini...dari segmen yang sama =)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

fiqah said...

singgah dri segmen yg sama ..salam perkenalan :0

PinkUmmi said...

singgah sini dr segmen yg sama..

salam perkenalan

http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

c genk bah ne said...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eye in said...

sesat sini..dari segment yg segmen..follow me yew
http://nunagurlzstory.blogspot.com/

iza azmilia said...

blog yg cumel mcm tuannye, i follow u . kalo sudi leh folo blek , xnk x pkse :)

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c nana said...

BW sni dri segmen Cik Lyssa kiut! :) hepi blogging fren :)

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

aien said...

haikhaik >< ain dry segmen yg sama :) follow ain balek boley kan ? hee nice to meet you .

http://aienstory-aien.blogspot.com

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

salam kenal dear :)

happy blogging ya? :)

cik nia said...

hye!!!
follow awk dr segmen yg samerrr...
cantik blog!!!

and klw rajin, ziarah blik yerr?

http://niaadelyna.blogspot.com

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot...singgah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan..nice blog ^^

Noor Nadhirah Noor Khan said...

nice bloggg :))

follow me back ^^

FiHa said...

dtg dr segmen yg same
sudi la jenguk blog sye
done follow u =)

Saia Budax Lanun said...

Assalam, terjah kat sini...


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Marina said...

marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

teh o beng said...

hey..i'm BW here..cumei blog haa :P

dah follow u nt singgah2 blog kite balik ea..kalo sudi follow balik dipersilakan..hehehehe :)

salam kenal2 :)

Alifah Zahirah said...

thanks semua :)

Cute Design Watermark said...

hai.. ^_^ salam perkenalan dr cci...walaupon terlambat...cci tetap dtg jenguk..ehehe... ^_^ dr segmen yang sama gak.. ^_^ http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html n jom join contest skali http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/10/contest-cute-dolly-atau-doodle.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

PU3 said...

hye dear ! sis datang terjah blog awak dari segmen sis lyssa :)

jom follow sis ..

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

cahaya syurGa said...

dtg singh cni ...:)
http://tautanhati93.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html