Tag Again , again , again and AGAIN ?

Assalamualaikum and Hello .

Tag AGAIN ? okey . saya ditag oleh seorang Gadis ni . ohh , sebelum tu saya nak cita sikit ni . tadi kan masa dekat sekolah ramai bawa lappy . boleh ke bawa laptop pegi skolah ? okey , okey sini saya terangkan actually korang tahu tak pasal NETBOOK 1 MALAYSIA tu ? tahu tak ? sekolah Ifa ade lhaa buat sikit ceramah untuk sesiapa yg dpt . so jadi kat skolah tadi , dyeorang boleh ONLINE FB . Ifa tak rasa jealous pon sebab Ifa ade laptop yg lagi besar dari netbook tu . :) haha .

okey , jom tengok soalan ape lhaa yang Gadis ni bagi dekat Ifa , sebelum tu paper math saya dah dpt result . tpi tanak share dekat korang sebab nnti kata belagak pulak . jadi BIARLAH RAHSIA .
masa menjawab .. jom usha .


The Question

- Korg suke warna ap ?
ALL .

- Rajin tk jenguk-2 blog kite yg buruk-2 belaka ny ? Knp ?

First time usha ..

- Korg pena kena game gn laky or prmpuan yg korg syg ?

tak sbb i don't have boypren

- Pena tpiker tk nk blajar samp luar negara ?
of course .

- Korg lbih-kn matapelajaran ap ? BM or BI ?
BI . Very Easy :)

- Korg pena tpiker tk nk jd ap bile dh besa nant ? Means ambition . Klau ad , ap ?

Doktor JANTUNG .
- Korg bminat tk nk amektau psl blog Honey ?
erkk ? no komen !!

- Korg jealous tk bile ex bfie korg in a relationship with other person ?
tak pon , sebab takde EX . haha

- Korg rase diri korg happy tk besides family korg ?
of course I am .

- Korg suke mnanges tk mcm Honey ? Haha xD
erkk ? tak kot ! because everyday i smile .

- Korg suke gduh tk bile tkpuashati gn someone ?

tak . buat apa nak gaduh , TAK PENTING .



**********SOALAN TAMAT**********



okey . that's all for today . Wassalam and Happy Blogging .

No comments: