Tag Again , again and AGAIN ?

assalamualaikum and hello .

Hari ni buka je kotakjerit tu ... tengok ... wow ! banyaknya ? dan saya tertumpu dekat salah satu daripada itu iaitu .... sekali lagi kena tag ? huh ? okey-okey ! saya just nak jawab soalan tu je . saya ditag oleh seseorang ni . Sebelum tu korang baca ni KLIK SINI

okey jom lhaa , nak jawab soalan ni ..

#ape pendapat korang tentang blog yana?
erkk ? no komen lhaa .
#ape benda/binatang yang paling korang geli?

ulat | ular
#kalau hang out dengan memeber (kecuali ibubapa) berape lama/berapa jam?

tak tentu .
#aktiviti korang sabtu dengan ahad?

sabtu lepaking .. ahad sekolah .
#name contact paling penting dalam hp korang?

Semua orang .
#suke dengan bintanag ape?

kucing
#pernah ta, ta tidur malam? kenape?


pernah . sebb tak mengantuk !
#ade bf/gf? kalau ade. kenape boleh minat dekat die?

erkk ? secret lhaa .
#antara adik beradik korang paling rapat dengan sape?

Along | abang
#korang ni jenis yang macam mane?

Baik SEDIKIT | Jahat SEDIKIT
#antara gula, chocolate dan ais krim mane korang suke?

Ais Krim . 


okey , done !! wassalam . 

Happy Blogging ! 

1 comment:

Run Away said...

/..selamat petang salam kenal...;d