Tag Again and Again ?

assalamualaikum and hello .

Hari ni Ifa kena tag lagik ??? aisehmenn .. derett tag tag tag and tag . takpe-2 , ifa sudi jawab soalan yang korang ajukan tu . Kali ni dua orang yang tag Ifa . siapakah manusia itu ? haha ! Klik SINI dan Klik SINI

okey , kali ni Ifa just nak jawab soalan je dan SAYA TIDAK AKAN TAG SESIAPA PON . heh ! ade hakuu kisahh ?? tak de kan ? bagus . ohh , before i forgot , korang KLIK ENTRY INI  . dah click ke ? comment jom ?

okey-okey , jom saya nak jawab soalan yang diajukan oleh mereka .

1.suke tengok blog saya ke tak ? sbb ?
erkk ? no komen !! 
2.lupe plak nk tanye nama, nama penuh ape?
Alifah Zahirah Ramli 
3.nama manje korang ape ?
Ifa | Irah 
4.ade bantal busuk ke tak ?
of course ada . (haha XD ) 
5.suke tido ke makan? sbb ?
makan lerh .. sebab lapar ! 
6.pilih maxis,celcom and digi ?
maxis dan celcom 
7.suke biyfie/gf tinggi ke rendah ?
nak tinggi 
8.suke layan kerenah budak sekolah menengah tak , mcm syaza ni ?
erkk no komen jugak sebb saya pon skolah menengah ! 
9.ape yg korang paling benci ? sbb ?
 Perempuan GEDIK ! sbb dye gedik !
10.tempat yg paling anda ingin pergi ? sbb ?
Mekah dan Madinah . Sebab Ifa pi buat UMRAH dan HAJI 
11.jika korang berpeluang dapat RM 30 juta , ape akan korang buat..
 okey .. 
  • RM 1 juta kasi dekat anak-anak yatim . 
  • RM 1 juta sedekah dekat surau .
  • RM 1 juta bawa satu family pergi Mekah dan Madinah 
  • lagi RM 27 juta tuu , simpan dalam bank tabung haji !! 
******Soalan Tamat*******

jom kesoalan dari Kakak Syaa . 
 
1 . My bestperennn forever are Badrisya , Adibah , Fatin 
2. Both of them ! 
3. Single mingle , sbb NO COUPLE NO TROUBLE ... 
4. favourite music are ... banyak lhaa tak terkira . 
5. Favourite food ? Masakan MUMMY SAYA . 
6. Idola ? erkk ? ASHRAF MUSLIM . because he is HANDSOME . 
7. Both :) 
8. Belog AKAK LYSSA  and MY SELF !! haha 
9. Yes .. i love singing .. lalala .. 
10. MUKABUKU . 
11. taknak kasi tau , handphone saya harga murah ja . 


okey Ifa dah jawab . hope you enjoy you blogwalking . Wassalam .

 
 

1 comment:

Miss Syaaa said...

So funny , hahaha . Best jugak main tag game niee . Mueheheh . Thank youu sudi jawab :D Muah muah !