Thank you Lyssa

assalamualaikum and hello .


Tujuan Ifa buat post ni adalah kerana nak ucapan Thank You dekat blogger-blogger famous kita ni sebab dyeorang sudi jengok belog naif Ifa ni. Ohh sebelum tu , korang join lhaa group yang Kak Lyssa buat , nak join Klik Sini .

dah Klik ? bagus . tanpa melengahkan masa jom ... saya memperkenalkan blogger paling famous yg pernah datang ke belog naif Ifa iaitu .... drum please * .....

Lyssa Secret

ehh , nak bukti yang kak lyssa datang ?





dah usha ? dah puas hati dengan bukti yang ada ? baguss .. 
okey , Ifa nak ucapkan BANYAK-BANYAK jutaan Terima Kasih dekat Kak Lyssa sebab sudi singgah belog ni . Sapa kata blogger famous tak blogwalking ? statement tu salah . 
So korang kenal tak Kak Lyssa ni ? ape tak kenal ? 
meh sini Ifa kenalkan .. 

Kak Lyssa banyak tolong orang dalam dunia maya ni , contohnya dye banyak buat tutorial , tips dan freebies yang comel untuk blog . kalau mengikut carta dalam komputer Ifa , Blog Kak Lyssa adalah TOP 3 . Boleh dikata Ifa akan demam lhaa kalau tak masuk blog kiut dye tu . 

So , kepada manusia-manusia lain yang mana masih tak kenal Kak Lyssa , Korang boleh Terjah SINI

that's all for today . Terima Kasih Lyssa :) 
wassalam .

6 comments:

tyrah SHINee said...

waaa~ syoxnya ^^

Alifah Zahirah said...

:)

Lyssa Faizureen said...

waahhhh .syiokk nya , ada org BW dekat blog dia hekhekk . sekrang , org tuh , follow pulakk . aduhh . padahal , org tuh , biasa2 jer . mana de femes .thee ^_^

Alifah Zahirah said...

akak , terima kasih :)

Huda Diaz said...

untunglah Lyssa datang :D

Ku Azhar said...

waaa!!! gud2 :)