10 Days Letter Challenge .

Assalamualaikum and Hello . 
Pada malam ni , Ifa mau join lorh Challenge ni . Actually , benda ini sudah lama dari 30 Oktober . Tpi simpan jer . well well ... tadak masa nak berblogging sangat . Ouh , aku jumpa ini masa di post Lettha yang lalu .. jadi bila difikirkan aku suda kehabisan idea lorh nak cita kat korang semua .



Jadi besok Ifa mahu tulis First Day nya . Hari ini memang tak sempat lagi pun esok kan sekolah ? 
Kalau Korang nak join , boleh lorh .. join saja . tak marah lorh . Bende ni kan Free jer ? 
Jadi jom ramai-ramai kita sahut Challenge ni ? mau ? 
Okey .. 
besok baru saya update mengenai Challenge ini . 
Jadi ? 
Selamat Malam warga Bloggies Sekalian .. 


Wassalam and Happy Blogging ... 

DONE !!
Nota kepala : Alamak , Rabu ni tak dtg Sekolah ? syiok lorh !!  yey ! 
Mood : Serius Happy .

No comments: