Azam Baru ku ^^

assalamualaikum and hello .

korang markah exam dah dapat belum ? kalau dapat pon tak nak share lhaa tu kan ?
hye , korang tak rasa geram + jelly dengan orang yang dapat markah lebih dari kita ?
Ifa jelly lorh dengan kawan cina Ifa tu . Dah lhaa pandai , rasa macam nak curi pulak otak dye .

okey actually post ni bukan nak cita pasal result exam yang macam ..... tu kan .
tpi nak cita korang pernah tak terfikir nak capai satu cita-cita yang korang minat dengan bersungguh-sungguh ?

ade tak ?

actually , masa Ifa dekat dalam Kelas semalam , tetiba ja rasa macam nak menangis ? biar betul ?
nak nangis tanpa sebab ?
tak tak tak ?
korang tahu tak , bila Ifa tengok balik result exam Ifa yang sebelum-sebelum ni , rasa macam nak koyak ketas tu sampai hancusss semuanya baru mau buang dalam En TONG !

Kadang-kadang , Ifa terfikir asal lhaa aku ni malas sangat nak pegang buku ? asyik online je ? then berfacebooking , berblogging sampai lewat malam ? kenapa erk ?
korang tak rasa ke ?

then masa hari apa tah , Ifa tertengok result exam Kakak-2 dan Abang Ifa , WOW ! serius gila pandai korang ! nak kejar pon Ifa mesti last ! Geram lhaa . rasa nak koyakkan je ketas dyeorang .
pastu semalam anak sedara Ifa yang baru darjah satu tu pon dapat A semua ? kalau ikotkan bagi
anak sedara Ifa memang payah lhaa bagi dye kan ? mungkin bagi kita exam darjah satu tu senang lhaa kan ?
dan disebabkan semalam adalah ulang tahun diri ini dilahirkan ,

Ifa berhasrat nak tukar haluan Ifa sekarang ke Highway Utara Selatan ? apa yang aku merepek ni ?
tak , i mean Ifa nak ikut jejak Kakak-2 dan abg Ifa . so jadi mulai tahu depan Ifa akan belajar bersungguh-sungguh .
And , Ifa kan tunjukkan bahawa Ifa ni Memang pandai bukan bodoh !

jadi semoga Ifa dapat memenuhi apa yang Ifa ingin kan . Amin ~
so ,
Wassalam and Happy Blogging :)






Rasa macam nak pakai blogskin je ?

No comments: