Greyson Chance Is my Boyfriend! You Jelly ?

Assalamualaikum and Hello .



Hai awak. saya nak tanya awak ni , korang tengok tak AIM 18 ? mesti tengok kan ? harus ..
Jadi semua orang sangat tergila-gila apabila Greyson Change masa dye main piano .
Ya Allah , Handsome nya dye . jatuh cinta lhaa dekat dye!

If lhaa kan , kalau saya dapat lelaki macam tu , saya akan tambat dye dekat pokok kelapa dan ikat dye kuat-kuat . Takut nanti orang ambik dye pulakkan ? hehe .
maaf-maaf saya gurau saja. relax la kawan.

semalam saya dah kawan-kawan semua mengumpat about Greyson Chance je. Topic kami hanya dye.
Okey saya dah malas nak cakap banyak!
yang saya tahu Greyson Chance is My Boyfriend .
You Jelly ? or Hate me ?
you do that! I don't care!



 

 
 
Wassalam and His Mine ! :P
jelly ?

No comments: