Kelakar ke ?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

*peliks kan ? kisah apa saya 



Tergelak ke tengok title post saya ini sekarang? Kelakar ? apa kena pulak yer? baiklah.
Awak tengok blog saya ini. Ada followers widget kan? dan kelakar ke tengok?

Ada saya kisah. saya letak widget itu supaya kalau awak tidak boleh berbohong kalau awak cakap awak dah follow saya. Sebab saya boleh tahu meningkat ke tidak benda tu.
kenapa pelik?

Saya suka lah kalau buat macam itu walaupun saya rasa blog saya ini HUDUH apabila tambah widget tu.
Dan terbukti saya memang arif dalam bidang coding ini. bukan bangga tapi seronok! Alhamdulillah :)


Tak suka dengan blog saya? pergi dari sini :)

No comments: