Langkawi! Here I come!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)


Usha Blog CANTIK INI . Amacam? hehe! sorry :)

Tengok tajuk hari ini, wahh semangatnya saya nak pergi berjalankan? Langkawi pulak tu! erk?
actually saya bukanla suka sangat nak pergi Langkawi tapi mana aci kakak saya pergi tak kan saya
nak duduk dekat rumah sorang-sorang!

Nak dijadikan cerita, Ayah saya ini jarang sangat nak dapat cuti-cuti malaysia macam ini. Kebetulan ayah saya kata :Mari kita habiskan cuti untuk tahun 2011: Saya pon peliks sekejab!
:kenapala dengan Ayah aku sorang ini? :

Then Ibu saya kata kita akan pergi bercuti ke Langkawi. Kakak saya apalagi syiok la dia, sebab dia yang teringin sangat nak pergi sana! saya diam sahaja. Tak perlu bangga.

Apa yang saya tahu, Ayah dan Ibu saya bercadang nak bercuti di LUAR NEGARA. Alangkah indahnya hidup saya jika dapat pergi ke LONDON! tapi apakan daya, masih dalam perancangan.
Apa-apa pon saya doakan supaya dapat pergi ke London suatu hari nanti.

AMIN!
Wassalam and Jumpa Lagi nanti :)


Mari KLIK SINI cepat ! tengok apa yang ada !

2 comments: