Perlu Ke buat macam tu ?

Assalamualaikum and Hello .

Korang , hari ni baru boleh nak mengupdate blog . maklum lhaa , busy gitu . Okey !
saya tahu blog naif saya ni sapa lhaa yang sudi tengok kan ?
laen lhaa blog korang tu , cantik + comel + cute ... blog saya?
tak cantik pon .

tadi saya belek-belek mr google kita .. then tetiba pulak nak benda ni

Haha , nak tergelak pulak saya tengok LION tu . comel siot ! 
actually bukan gambar ni yang saya nak tunjuk tapi .............. 
usha ni !

 
 
huh ? buat mulut muncung macam .... + buat mata besar = tangkap gambar sendiri . 
korang tahu tak ? tak tahu kan ? 
tersangat gedik lhaa kot ! 
terasa ? nahh !! ambik ... 
hate me ? you do that ! DO I CARE ? 

saya rasa kita tak perlu buat macam gambar tu ? yer saya tahu awak 
semua tu comel+ cantik + cun = sampai laki tergoda ? 
uhh ? tak caya , kalau macam tu korang cer kira kawan korang kat facebook ? 
mesti ramai lelaki kan ? 
you know what ? saya sangat geli kalau ada betina macam gambar diatas add saya . 

so hope korang tiada yang terasa . kalau terasa ? ambik jer . 
okey that's all for today .. 
Wassalam . 
Happy Blogging ^^ 

chill jelly ~