SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

 

Assalamualaikum and Hello . 
well , well ,well .. begini lah keja saya kalau memang tadak apa nak buat 
join segmen orang . ^^ Korang Jom join , KLIK SINI
dah join ? good . 

nk tau syaratnya ke ? 
usha bawah !! 

1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

"sayabudakhotgiler.blogspot.com"
 
Saya nak Tag sapa la ? emmm ,, Kak COMEL dan ADIK HOT 
 
dah usha ? apa lagi join lhaa . 
Wassalam and selamat beramal :) 
Happy Blogging ^^

10 comments:

dayanQueen said...

ai...terjah blog comel kamu..n follow,jom terjah my blog back..nice to know u..

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

alynfazlin said...

singgah sini dr belog azfa. :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye,
datng dri segmen yang sama.
slat berkenalan n klaw free snngh la ke blog saya..=)

Amyra Azhar said...

dtg follow dr segmen yg same :D

Eza Boom Boom :) said...

Auuukchaaakkk! Yeah, Eza datang lawat belog awak!:D Gumbiranya rasa hati dapat kenalan baru. Eza tinggal jejak kat sini..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

rahman said...

Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

izah :) said...

hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau