SEGMEN: TINGKATKAN FOLLOWER ANDA DENGAN SEKELIP MATA

Assalamualaikum and Hello .


Hai awak . Malam ni saya join satu segmen dari Kakak Ni . Saja join sebab nak menghilangkan rasa bosan dalam hidup. Well sekolah saya pon dah start cuti jadi ini adalah masanya untuk saya berblogwalking .

Jom join ! ikut je syarat-syarat dye sonang bolako ...

check it out baby !!

1) Follow blog nes yg messy niy ;) *Wajib 
2) Follow jga blog online business nes NASYIRA SHOP 
3) Like NESBOOLATNOTE FB FANPAGE 
4) Letak gmba segmen niy kat post korg b'serta dgn link segmen niy
5) Nyatakan 1 bnda yg korg x suka dan 1 bnda yg korg suka psl blog nes
6) Send kat nes link post korg tuw dkt comment box segmen niy k
(CONTOH LINK: http://ayamkuning.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-follower-anda-dengan.html)
7) Kena selalu SENYUM hee *Sunat je ;)

Soalan no.5 tuu ... 
satu benda yang Ifa tak suka psl blog Nes tu ialah .... background blog tersebut ! 
*kalau boleh Nes tukar background tu supaya lebih cantik dari sekarang . 

Satu Benda yang Ifa suka dekat blog Nes ni ialah Menu Tab !! 
*Tengok Menu Tab dye ... mcm-2 cartoon ada .. paling comel pasal Tutorial :)

 
Semua dah siap  !
Jom Blogwalking ramai-ramai !! 

Wassalam and Happy blogging .

No comments: