Selamat Hari Raya AidilAdha


Assalamualaikum and Holla .

Rindu korang la , well seperti post yang lepas saya dh kasi tahu yang sekarang sangat jarang nak dapat bukak laptop ! meskipun laptop sendiri . so amacam korang ? sihat di hari-hari raya macam ni ?
mood korang ?
Happy ? Sad ? Enjoy ? Angry ? or Other ? i know .... ZzZzZzZ .... kan ?
haha , well well well ...
semua orang nak tido je hari raya macam ni .
maklum lhaa Raya Haji ni tak semeriah Raya Puasa kan ?
tpi yg syiok tu dapat tengok orang korbankan lembu-2 tu ...


sekarang ni Ifa ada dekat .... surau lhaa . tpi macam mana boleh update bende ni kat surau erk ?
hah... tu lhaa korang , surau sekarang ni dah ada internet macam WIFI and other lhaa .
tak caya ? meh dtg surau kat taman Ifa meh !

Okey lhaa tu je nak cita , nanti sambung laen . Wassalam ..
and SELAMAT ... HARI ..... RAYA ..... AIDILADHA .

Happy Blogging Jelly ^^

No comments: