1st Anniversary- 22 Disember

Assalamualaikum dan Hello . 



Hari ini saya sangat gembira . Hingga tak terkata... okey lebih-lebih deh! Dah tak nak cerita panjang.. 
ringkas dan senang .. Kini genap sudah satu tahun saya menjadi seorang blogger. Malah yang lagi senangnya 
apabila followers pon dah capai 1000 sebelum genap satu tahun saya menjadi blogger. 

Hasil usaha selama ini telah membuahkan hasil buah-buah tempatan. *merapu*. Tidak la korang tengok la 
blog saya ni Tutorial tadak, tapi boleh maju ~ Hoho. Sonang eden hinggo tok terkato . Lagi pun saya happy la 
kan ? Wajar lah tu . 

Yang specialnya hari ini ialah bukan ke budak PMR pun ambik result hari ni ? Haha tengok .. kementerian nak bagi Anniversary blog saya sama tarikh dekat result keluar. Macam tau tau je. Haha. Tapi hari ini mesti ramai yang menangis . 

Ada yang menangis sebab gembira dan sedih. So hari ni korang jangan sedih pehliss... Saya tak suka.. 
Okey jadi keep blogging .. don't give up. 


Nota Kepala : Semalam pergi tengok Manchester United lawan Fullham. 5 vs 0 too.. HEBAT MANU ! 

1 comment:

nurmujahidah said...

anda di tag :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/contest-my-picture-very-awesome-by.html