Bisa ngomong ngak?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.


Bisa ngomong ngak? erk.. itu bukan bahasa Indonesia ke? Apakah ini. Peliks kah tajuk itu.. sememangnya ia kan ? saya teruskan sahaja la ya. pada hari khamis yang lepas berapa haribulan
pun saya tak tahu suda lupa ,

Saya dan kawan saya a.k.a my Classmate la kan chat dalam facebook tu haa... Then sebab kitorang bosan saya pon mula la ber-reka reka tulis dalam bahasa Indonesia. Yang bestnya tu , Kawan saya balas pon dalam bahasa Indonesia jugak.

Saya kurang tahu la sangat mengenai bahasa macam tu. Sebab gw bukan orang Indonesia yaa..
Jadi kitorang melantak cakap dalam bahasa Indonesia. Memandangkan kiteorang memang suka tengok
cerita Indon so both of us pon boleh la berbahasa lain.

nak tengok ?







Klik saja gambar itu untuk tahu apa yang saya chat!
Pokoknya.. kalian bisa ngomong ngak?

HAHA..

Wassalamualaikum dan Jumpa Lagi.

6 comments:

Syasya said...

Gila hang Ifa. Jom- jom kita chat bahasa cina pulak jom ? --'

Alifah Zahirah said...

haha~ well aku ngan kawan aku memang gila.. :)

Atiqah Wadiah said...

haha~bisa bisa

Alifah Zahirah said...

ouh ya? haha good-2 :)

aleen aiden said...

yaudah..ajarin gue juga deh.. :P

Alifah Zahirah said...

haha , kalau mau bisa aja lorh. gampang banget nihh.. :)