I Take the Challenge ~

Assalamualaikum dan Hai.



Status post sekarang adalah berani ! Kenapa? sebab I take her challenge! For what ? Baca la ~ oh saya lupa
status kering macam ni sapa nak bacakan! Siapa perduli ~ Mari kita teruskan! Challenge apa ni ?
Memasakkah atau .........

Saya Alifah Zahirah Ramli , umur 14 tahun muda , bersekolah di SMK Bakar Arang dan merupakan salah
seorang pelajar pada tahun hadapan yang akan mengambil exam Penilaian Menengah Rendah a.k.a PMR
di Malaysia.

Dengan itu ... Saya mohon kepada yang sudi baca entri ini bahawa tolong mendoakan saya supaya tenang
ketika menjawab soalan yang Pendidikan bagi. Terima Kasih.

Actually saya masih belum bersedia nak jawab PMR sebab rasa macam baru semalam je saya ambik result
UPSR. Meskipun bijak , tak semua yang akan dapat 8A kan ? Sebab pandai tu yang takut ni. Tak boleh la
over pandai pulak kan ?

Dia dah cabar saya supaya kalau saya betul-betul bijak dia nak saya dapat 8A dalam PMR. Pada mulanya
memang takut dan rasa macam nak bunuh dia tapi sabar je lah ~ Dugaankan ? Jadi sekarang

I TAKE YOUR CHALLENGE BECAUSE I KNOW THAT PMR IS LIKE A PEANUT ! 

Okey doakan saya :)

Wassalamualaikum dan Jumpa lagi :)

No comments: