Ingat wei! HARAM tuu ..

Assalamualaikum dan hai .



Peace yoo (!) . ah eh lahh ~ relax la sangat korang , Saya pon nak jugak kedamaian . Peace No War la katakan... kan ? kan ? . so , wazzupp korang hari ni ? dah makan , minum , mandi , solat , solat sunat dan sebagainya lagi lah yang korang rasa nak buat .

Entry kali ni agak tidak berpuas hati dengan sepasang kekasih dan seorang perempuan yang diorang selalu panggil BELEN ? actually , jangan sedap hati je kalau nak panggil dia belen ke , belon ke ? korang tahu ke beleb tu apa yang suka hati dok mengata orang ni ?

Belen tu bermaksud " PEREMPUAN YANG SUDAH DI CEMARI LELAKI " . For example , kalau korang pernah kena CIUM dengan lelaki ke ? tu baru layak dipanggil serupa itu.. Masyallah , berdosa lorh cium yang bukan muhrim kita.. Terasa ?

Okey , semalam saya dah 3 lagi rakan pergi la ke taman mainan , actually kitorang nak study dekat situ sebab ada pondok yang kecik.. tetiba pulak ada sorang minah dan mamat ni gagah jugak nak duduk dekat pondok yang sama . Pondok tu ada banyak siot !!

Ko buta ka kata ada nampak ? Then , masa tu saya pergi beli air so kena la lalu dekat blakang dyeorang..
OH ALLAH , korang tahu apa yang saya nampak ? lelaki tu ... lelaki tu .... lelaki itu dah masukkan *duit dia dalam poket girlfriend. - duit digantikan dengan HAND .

Ya Allah , kuatkan la iman ku .. so saya pon hangat hati la kan ? sebab asal pompuan tu tak tepis tangan budak laki tu ? IDIOT betul ! Then kawan dia yang sorang lagi tu tengok je ? lagi la IDIOT.

Ya Allah , bukakan lah pintu hati diorang ni ya Allah. Sesimpulannya , TOLONG JAGA MARUAH DIRI DAN HARTA - HARTA YANG KORANG ADA. JANGAN JADI MACAM MEREKA. KEMBALILAH TAAT KEPADA ALLAH.  

maaf jika terkasar bahasa ...

Wassalamualaikum ...

HEAD NOTE : JANGAN JADI IDIOT 

3 comments:

nurmujahidah said...

tu cheap girl maksudnye,,

Cik mama said...

ishhh dunia dah penghujung.... maksiat di depan mata...

♥Lady Ainaa♥ said...

manusia skunk da x tau malu da.... maSyaAllah.. yg baik ditentangi, yg jahat dipersetujui