Rindu aihh!

Assalamualaikum dan Hello.

Bila nak sekolah ni ? Rindu la dekat classmate... Terumata kawan rapat a.k.a Best Friend. *tak bawak mati pun*. Horeyy , bila dengar je result PMR seramai 34+++ dalam semua A , bijik mata Ifa dah terkeluar... Nampak beno nipu~

Tahniah okey buat korang-korang yang mana dapat 8A tu. Tapi jangan over confident pulak sebab
takut nanti termasuk gaung sebab SPM. So , bersyukur adalah jalan selamat. Amin......
Dan doakan saya supaya tahun depan PMR lapan A++++ . Okey jangan over Ifa.. keep cool~

Ketua Tingkatan : Bangunn.... Selamat Pagi Cikgu..
Cikgu : Ya selamat pagi murid-murid. Duduk-duduk. Mereka ciptakan kerusi untuk kamu duduk jadi     duduk lah.
Murid#2 : Terima Kasih Cikgu.. :) 

Okey , apa hal pulak ni ? tetiba selamat pagi cikgu ? haish korang ini... Ifa tengah bersemangat nak
masuk sekolah dah ni tahun depen~ Depan la. bukan belakang. Sekali gusss , Tahun depan Ifa nak
ambik PMR , jadi blog ni akan menjadi lebih cantik apabila tuan dia tidak membeleknya.

Haha.. Dah tak sabar la nak masuk form three.. Rasa macam dah habis sekolah. *merapu*
result akhir tahun pun semart *smart* . Tahniah buat diri sendiri.
Haha. Hari ni sedang menghabiskan kerja sekolah.

Korang ingat apa ? duduk rumah goyang kaki + kepala + badan je ? ohh tidakk ... Belambakk kojee
yang nak di buatnya lagi. NASIB!! tapi syiok~ Tak la boring macam burung hantu tunggu bulan. *merapu lagi*

*comel tak doodle yang wa bikin sindily ??


Jadi tu saja .. BUBYE!
Wassalamualaikum

No comments: